TURIZM ISLETMESI BELGESI

Dogrudan Turizm Isletmesi Belgesi
Turizm Isletme Belgesi
21.06.2005 tarih ve 25852 sayili Resmi Gazete’de yayimlanarak yürürlüge giren Turizm Tesislerinin Belgelendirilmesine ve Niteliklerine Iliskin Yönetmelige göre Turizm Isletmesi Belgesi Bakanlikça turizm tesislerine isletme asamasinda verilen belgeyi ifade eder.
TURIZM ISLETMESI BELGESI BASVURUSU         
Ilgili yönetmelikçe istenen belgelerle birlikte bakanliga basvurulmasi halinde Basvurular, basvuru belgelerinin eksiksiz olarak Bakanliga tesliminden itibaren altmis gün içinde sonuçlandirilir. Basvuru uygun bulunan tesisler denetim programina alinir ve denetim sonucu olumlu olanlar belgelendirilir. 
Turizm Yatirimi Belgesi 
21.06.2005 tarih ve 25852 sayili Resmi Gazete’de yayimlanarak yürürlüge giren Turizm Tesislerinin Belgelendirilmesine ve Niteliklerine Iliskin Yönetmelige göre Turizm Yatirimi Belgesi Bakanlikça turizm tesislerine yatirim asamasinda verilen belgeyi ifade eder. 
TURIZM YATIRIMI BELGESI BASVURUSU  
      
Ilgili yönetmelikçe istenen belgelerle birlikte bakanliga basvurulmasi halinde Basvurular, basvuru belgelerinin Bakanliga eksiksiz olarak tesliminden itibaren altmis gün içinde sonuçlandirilir.